Eten bij LF Gouda

Eten in de oude lichtfabriek is bijzonder. “Licht” speelt nog steeds een belangrijke rol. Niet alleen door de monumentale raampartijen, als wel door de indrukwekkende lampen die zijn aangebracht. Verder zorgen de hoge plafonds en de stoere fabriekselementen voor een unieke sfeer!

Op de eerste verdieping bevindt zich een café-restaurant waar ca. 120 gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen vanaf 11:00uur tot ’s avonds laat eten!

vvl150511-070

Ons keukenteam, onder leiding van chef kok Peter van Eijk, maakt 4 keer per jaar een (gedeeltelijk) nieuwe menukaart voor het restaurant. Elk drie maanden worden echte klassiekers afgewisseld met verrassende (seizoens-)gerechten.

Buiten de zomermaanden om kunt u elke dag van 11:00 tot 15:00 uur bij La Panettaria LF Italiaans Lunchen

KINDEREN ETEN GRATIS*

Deze actie is geldig:

  • Bij ieder besteld gerecht (voor/hoofd/na) van de volwassenenkaart een zelfde gerecht (voor/hoofd/na) van de kinderkaart, gratis
  • Besteld tussen 17:00 en 17:45, gegeten en afgerekend voor 18:30
  • Voor kinderen tot en met 10 jaar
  • Maximaal 1 kind per volwassene
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of op feestdagen

WATERACTIE

IN SAMENWERKING MET DE VRIENDEN VAN HET GHZ

Ziek zijn is voor niemand leuk, maar voor kinderen is de angst, pijn en onzekerheid nog moeilijker te verdragen. Een vriendje in deze tijd is daarom zeer belangrijk. Kinderen vinden deze vriend onder andere in een knuffel. Bij een knuffel kunnen ze hun verhaal kwijt, ze kunnen ermee kroelen en hij is leuk om mee te spelen. Het krijgen van een knuffel vermindert de angst en is daarnaast een mooie beloning voor hun dapperheid. In het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) krijgen kinderen daarom bij spannende behandelingen giraffeknuffel; Freek.