1ste Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als 1ste medewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog., stuurt de medewerkers aan waar nodig. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 24 tot 38 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als horecamedewerker samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 4 tot 24 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker spoelkeuken

Functie:

Als medewerker Spoelkeuken steek je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken. Daarnaast ben je niet bang om te poetsen en verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant. Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies etc. weer schoon op de juiste plek ligt en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau; Minimaal 17 jaar en bij voorkeur 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar; Nederlandse taal vaardig; woonachtig in Gouda

Aanbod:

Een prettige en werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Nul-uren en contract voor 4 tot 24 uur per week (afhankelijk van de kandidaat)