Weddingplanner

Glitter, glinster, straal!

Wij hebben in ons team een plek beschikbaar voor een sprankelende wedding planner!
Ben jij zowel een romanticus als een organisator die het proces kan bewaken?
Houd je van “out of the box”, en volg je graag de trends in de Huwelijksmarkt?
Gaat jouw hart sneller kloppen van kleine mooie details die met elkaar een trouwdag onvergetelijk maken?

> Klik hier om de vacature te openen

_______________________________________________________________________________________________

MEETING & EVENTPLANNER

Opportunities don’t happen, you create them

Dankzij de opening van het Weeshuis (WSHS) hebben we binnen onze Sales en Marketingafdeling een mooie functie voor een Meeting & Event Planner.
Ben je klaar om onze Meetings en Events naar een hoger niveau te brengen en onderdeel te zijn van de opening van een luxueus Boutique Hotel?

> Klik hier om de vacature te openen

_______________________________________________________________________________________________

1ste Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als 1ste medewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog., stuurt de medewerkers aan waar nodig. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 24 tot 38 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als horecamedewerker samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract op basis van oproep

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker spoelkeuken

Functie:

Als medewerker Spoelkeuken steek je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken. Daarnaast ben je niet bang om te poetsen en verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant. Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies etc. weer schoon op de juiste plek ligt en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau; Minimaal 16 jaar; Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar; Nederlandse taal vaardig; woonachtig in Gouda

Aanbod:

Een prettige en werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract op basis van oproep