Keuken Hulp

Functie:

Als Keukenhulp voer je ondersteunende werkzaamheden uit in een keuken. Je assisteert zo de koks en draagt hiermee bij aan het bewaken van het culinaire kwaliteitsniveau. Je helpt bijvoorbeeld bij het bereiden van de gerechten door voorbereidingen te treffen als het wassen van groenten, het snijden van brood of het klaarzetten van de benodigde ingrediënten.

Ook maak je soms zelf enkele eenvoudige gerechten zoals sandwiches of sauzen en dressings. 

Je bewaakt de voorraden in de keuken en vult deze zo nodig aan, zodat de benodigde producten te allen tijde voor de koks binnen handbereik zijn. Wanneer een voorraad op dreigt te raken en er producten besteld moeten worden, informeer je de leidinggevende hierover. Wanneer bestelde etenswaren geleverd worden is het jouw taak om deze uit te pakken en op de bergen op de juiste plaats. 

Functie-eisen:

  • Niks is je teveel gevraagd. Je houdt van afwisseling.
  • Je hebt enige ervaring in een dynamische keuken
  • Je beschikt over een basis kennis van verschillende bereidingstechnieken, receptuur, (sociale) hygiëne
  • Je bent enthousiast en straalt de drive uit om dit mooie vak in de praktijk te beoefenen.
  • Je hebt de wil van een doorzetter, bovendien houd je van overzicht en bij drukke momenten houd je in je achterhoofd dat er secuur gewerkt moet worden en dat alles wat de keuken uitkomt van goede kwaliteit moet zijn.

Aanbod:

  • Een flexibele baan in een toffe werkomgeving. Je staat letterlijk op het podium in de zaak!
  • Een ondersteunde functie in een zeer vast, fijn team van mensen. Je komt in een warm bad wat betreft ons trouwe keukenteam
  • Een baan waar netjes op de CAO regels wordt gelet met duidelijke urenregistratie, bovendien bestaat LF Gouda al langer en is het onderdeel van een grotere organisatie met een gezonde bedrijfscultuur. De crises konden en kunnen we netjes aan.

Contracttype:

Parttime 

_______________________________________________________________________________________________

1ste Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als 1ste medewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ’s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ’s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog., stuurt de medewerkers aan waar nodig. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 24 tot 38 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als horecamedewerker samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ’s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ’s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract op basis van oproep

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker spoelkeuken

Functie:

Als medewerker Spoelkeuken steek je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken. Daarnaast ben je niet bang om te poetsen en verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant. Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies etc. weer schoon op de juiste plek ligt en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau; Minimaal 16 jaar; Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar; Nederlandse taal vaardig; woonachtig in Gouda

Aanbod:

Een prettige en werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract op basis van oproep

_______________________________________________________________________________________________

Zelfstandig werkend kok

Functie:

Als Zelfstandig werkend Kok werk je onder leiding van de Chef-kok. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en uitvoerende werkzaamheden tijdens de lunch en diner en voor diverse banqueting partijen. Jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Als Zelfstandig werkend Kok zie je dan ook toe op de waarborging van de kwaliteit van de (verse) producten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Ook verwachten we dat je creatieve input levert voor de samenstelling en wijziging van menukaarten en methoden.

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne; 2-5 jaar relevante werkervaring; Goede kennis van het product heeft; Woonachtig in de omgeving; Kennis van HACCP; Beheersing van de Nederlandse taal;  En ben jij iemand die goed in een team kan functioneren, maar ook zelfstandig zijn weg weet te vinden. Heb jij oog voor detail, maar wel ruimte biedt voor creativiteit? Iemand die doorzet, stressbestendig is maar bovenal… veel plezier uit het vak en de werkzaamheden kan halen! Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Aanbod:

Een uitdagende werkkring met informele sfeer waar de inbreng van ideeën wordt gewaardeerd en gestimuleerd.  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Parttime en fulltime (afhankelijk van de kandidaat)