Keukenmedewerker

Functie:

Als keukenmedewerker werk je onder leiding van de Chef-kok. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en uitvoerende werkzaamheden tijdens de lunch en voor diverse banqueting partijen. Jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Ook zie je dan ook toe op de waarborging van de kwaliteit van de (verse) producten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. 

Functie-eisen:

Je bent bij voorkeur in het bezit van Sociale Hygiëne; 2-5 jaar relevante werkervaring; Goede kennis van het product heeft; Woonachtig in de omgeving; Kennis van HACCP; Beheersing van de Nederlandse taal;  En ben jij iemand die goed in een team kan functioneren, maar ook zelfstandig zijn weg weet te vinden. Heb jij oog voor detail, maar wel ruimte biedt voor creativiteit? Iemand die doorzet, stressbestendig is maar bovenal… veel plezier uit het vak en de werkzaamheden kan halen! Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Aanbod:

Een uitdagende werkkring met informele sfeer waar de inbreng van ideeën wordt gewaardeerd en gestimuleerd.  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Flexibel tot 24uur per week

_____________________________________________________

1ste Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als 1ste medewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog., stuurt de medewerkers aan waar nodig. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 24 tot 38 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Zelfstandig werkend kok

Functie:

Als Zelfstandig werkend Kok werk je onder leiding van de Chef-kok. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en uitvoerende werkzaamheden tijdens de lunch en diner en voor diverse banqueting partijen. Jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Als Zelfstandig werkend Kok zie je dan ook toe op de waarborging van de kwaliteit van de (verse) producten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Ook verwachten we dat je creatieve input levert voor de samenstelling en wijziging van menukaarten en methoden.

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne; 2-5 jaar relevante werkervaring; Goede kennis van het product heeft; Woonachtig in de omgeving; Kennis van HACCP; Beheersing van de Nederlandse taal;  En ben jij iemand die goed in een team kan functioneren, maar ook zelfstandig zijn weg weet te vinden. Heb jij oog voor detail, maar wel ruimte biedt voor creativiteit? Iemand die doorzet, stressbestendig is maar bovenal… veel plezier uit het vak en de werkzaamheden kan halen! Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Aanbod:

Een uitdagende werkkring met informele sfeer waar de inbreng van ideeën wordt gewaardeerd en gestimuleerd.  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Parttime en fulltime (afhankelijk van de kandidaat)

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker bar en bediening

Functie:

Jij bent als horecamedewerker samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant. Dit kan zowel ‘s middags een heerlijk belegd broodje zijn als een warme maaltijd ‘s avonds voor die bezoeker die na zijn bezoek enorme trek heeft in een verse dagschotel. Jij verliest de gasten geen seconde uit het oog. Je rekent de diverse gerechten af en debrasseert de tafels. Als geen ander weet jij de gasten iets extra’s te verkopen bij het afrekenen. Je zorgt er samen met het team voor dat het restaurant er elk moment van de dag er tip top uitziet. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau;  Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;  Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar;  Uitmuntend gevoel van gastenbeleving; Sterk organisatorisch vermogen; Leergierig

Aanbod:

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Contract voor 4 tot 24 uur per week

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker spoelkeuken

Functie:

Als medewerker Spoelkeuken steek je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken. Daarnaast ben je niet bang om te poetsen en verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant. Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies etc. weer schoon op de juiste plek ligt en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau; Minimaal 17 jaar en bij voorkeur 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar; Nederlandse taal vaardig; woonachtig in Gouda

Aanbod:

Een prettige en werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Nul-uren en contract voor 4 tot 24 uur per week (afhankelijk van de kandidaat)

_______________________________________________________________________________________________

Medewerker schoonmaak

Functie:

Als Schoonmaker op onze locatie zorg je ervoor dat ons restaurant er elke dag weer spik en span uitziet. Om onze gasten een ultieme gastvrijheidsbeleving te bezorgen zorg jij voor het schoonmaken van het restaurant, de sanitaire voorzieningen en de spoelkeuken. Van het afnemen van het meubilair, tot het dweilen en het zemen van ramen, tot het uitzetten van het terras en het schoonmaker hiervan, jij draait er je hand niet voor om. Jij verliest de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en Hygiëne niet uit het oog.

Functie-eisen

MBO denk- en werkniveau; Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar; Nederlandse taal vaardig; woonachtig in Gouda

Aanbod:

Een prettige werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een salaris conform de Horeca CAO.

Contracttype:

Nul-uren en partime (afhankelijk van de kandidaat)