Fonduefabriek is weer geopend!

. . . in de donkere dagen van het jaar hebben we, in de kelder van de lichtfabriek, een echt Gouds Kaasfondue restaurant!

DE FONDUE FABRIEK is geopend op zondagavond, dinsdag en donderdagavond. Wij zijn op zoek gegaan naar drie kaassoorten welke de beste basis vormden voor de ultieme kaasfondue. Naast de drie kaassoorten kun je kiezen uit verschillende dip items en er aanvullend een vleesplankje bij bestellen. Uiteraard hebben we vooraf o.a. een traditionele uiensoep en als dessert een chocolade fondue. Voor degene die niet van kaas houden (ja, ze bestaan!), of een allergie hebben we een special: de saté fondue.

De Fondue Fabriek

POP UP

Wat is er “pop up” aan De Fondue Fabriek? Naast de vaste dagen dat we open zijn op zondag, dinsdag en donderdag bekijken we steeds een maand vooruit welke andere dagen beschikbaar zijn in de kelder van de lichtfabriek en zetten we de reserveringsagenda open. Dus grote kans dan je af en toe ook op vrijdag- en zaterdagavond kan komen kaas dippen.
 

Reserveren
Klik HIER om te reserveren

In ieder geval zijn we elke zondag, dinsdag en donderdag geopend, maar daarnaast ook af en toe op andere dagen. Bel of reserveer via de reserveer tool en je kunt zien wanneer we beschikbaarheid hebben. Geweldige familie, collega of vrienden beleving, dus reserveer snel: beperkte openingstijden en plekjes!