Vanaf 29 oktober…

. . . is de wintertijd in gegaan en hebben we, in de kelder van de lichtfabriek, een Gouds Kaasfondue restaurant geopend!

DE FONDUE FABRIEK is geopend op zondagavond, dinsdag en donderdagavond. Speciaal hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Uniekaas. Samen zijn we op zoek gegaan naar drie kaassoorten welke de beste basis vormden voor de ultieme kaasfondue. Naast de drie kaassoorten kun je kiezen uit verschillende dip items en er aanvullend een vleesplankje bij bestellen. Uiteraard hebben we vooraf o.a. een traditionele uiensoep en als dessert een chocolade fondue. Voor degene die niet van kaas houden (ja, ze bestaan!), of een allergie hebben we een special: de saté fondue.
 

De Fondue Fabriek
 

POP UP

Wat is er “pop up” aan De Fondue Fabriek? Naast de vaste dagen dat we open zijn op zondag, dinsdag en donderdag bekijken we steeds een maand vooruit welke andere dagen beschikbaar zijn in de kelder van de lichtfabriek en zetten we de reserveringsagenda open. Dus grote kans dan je af en toe ook op vrijdag- en zaterdagavond kan komen kaas dippen.

 

 

Reserveren.

In ieder geval zijn we elke zondag en donderdag geopend, de dinsdag is bedoeld voor groepen die willen komen fonduen, maar daarnaast ook af en toe op andere dagen. Bel of reserveer via onderstaande tool en je kunt zien wanneer we beschikbaarheid hebben. Geweldige familie, collega of vrienden beleving, dus reserveer snel: beperkte openingstijden en plekjes! 

LET OP: Wilt u reserveren voor restaurant LF GOUDA (op de eerste verdieping)? Ga dan naar deze pagina. Vul alleen onderstaande in om een reservering te maken voor DE FONDUE FABRIEK (in de kelder van de lichtfabriek).

 

RESERVEREN DE FONDUE FABRIEK