Fonduefabriek is weer vanaf 25 oktober geopend!

… in de donkere dagen van het jaar hebben we, in de kelder van de lichtfabriek, een echt Gouds Kaasfondue restaurant!
DE FONDUE FABRIEK is geopend op dinsdag- , donderdag- en zondagavond. (dit kan per maand verschillen).

Wij zijn op zoek gegaan naar drie kaassoorten welke de beste basis vormden voor de ultieme kaasfondue. Naast de drie kaassoorten kun je kiezen uit verschillende dip items en er aanvullend een vleesplankje bij bestellen. Uiteraard hebben we vooraf o.a. een traditionele uiensoep en als dessert een chocolade fondue. Voor degene die niet van kaas houden (ja, ze bestaan!), of een allergie hebben we een special: de saté fondue.

** Mocht je geen online reservering meer kunnen maken, bel ons gerust nog even voor de zekerheid op. Wie weet hebben we toch nog een plaatsje vrij!

 
De Fondue Fabriek

COVID

We houden ons aan de richtlijnen, opgesteld door het RIVM. We zorgen ervoor dat er voldoende afstand is en hebben een veilige manier van kaasfonduen bedacht. Ieder schept met zn eigen lepel, fondue over in zijn eigen bakje. Dippen in dezelfde pan gaat nu even niet, maar de gezelligheid zal er niet minder om zijn.

POP UP

Wat is er “pop up” aan De Fondue Fabriek? Dat we niet met vaste dagen werken. We proberen sowieso de zondag als vaste dag aan te houden, maar wil je zeker weten of we open zijn, dan adviseren we je om een reservering te maken.
In het reserveringsscherm kun je namelijk zien wanneer we geopend zijn. We bekijken steeds een maand vooruit welke andere dagen beschikbaar zijn in de kelder van de lichtfabriek en zetten we de reserveringsagenda open.

Reserveren
Klik HIER om te reserveren

In ieder geval proberen we iedere zondag open te zijn, maar daarnaast ook af en toe op andere dagen. Bel of reserveer via de reserveer tool en je kunt zien wanneer we beschikbaarheid hebben. Geweldige familie, collega of vrienden beleving! Dus reserveer snel: beperkte openingstijden en plekjes!