RESERVEREN LF GOUDA

LET OP:

  • Op 2 februari sluiten wij om 15:00 uur, vanaf 17:00 ontvangen wij jullie graag weer voor diner in de Voormalige Revisieruimte (de beneden ruimte). Een eigenwijze, stoere en sfeervolle ruimte.
  • Op 8 februari zijn wij overdag gesloten. Vanaf 17:00 ontvangen wij jullie graag voor een diner in de Voormalige Revisieruimte (de beneden ruimte). Een eigenwijze, stoere en sfeervolle ruimte.

Eten en drinken bij LF Gouda is bijzonder. Op de eerste etage bevindt zich een grand café-restaurant waar tot 120 gasten à la carte, uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen van ’s middags tot ’s avonds laat kunnen eten. Hoge plafonds, indrukwekkende lampen, stoere fabriekselementen en enorme raampartijen kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar een gezellige reuring hangt.

Lekker met z’n tweeën of met een groter gezelschap: iedereen is welkom in het grote restaurant binnen de lichtfabriek waar vroeger de fabrieksarbeiders zich begaven in de “vieze of de schone ruimte” en de Turbines voor nogal wat geluidsoverlast zorgden, lunchen en dineren nu dagelijks mensen naast elkaar.